Založ si blog

Matovič ako zabávač

Dneska som sa veru dobre pobavil keď som čítal na internete, že pán Matovič žiadal svojich kolegov na kandidátke aby postúpili detektor lží. Ja si už začínam myslieť, že tento pán je silno závislí na pozornosti médií a že by mu ani nevadilo keby na kandidátke bolo 40krat napísané jeho meno. S výstrednosťou akou vstúpil do politiky mu môže závidieť nejeden komik. Ale môžem si povedať že je to jedno s divadielok pri ktorom sa aspoň zasmejem. Myslím že týmto činom isto ohúril par voličov ktorí teraz cely šťastný si pôjdu nohy dolámať aby ho čím skôr zakruškovalí a šmarili ten lístok do urny. Bol to zbytočný krok  ale pochybujem žeby mu kvôli tomu výrazné klesli hlasí. Skôr naopak zrejme sa riadi heslom reklama za každú cenu. Posielať týchto ľudí na detektor lží je podľa mňa smiešne. Ak mu išlo o to aby boli jeho kandidáti čistý ako ľalie tak ich mal vybrať inak, alebo ma deštruktívne sklony ničiť strany v ktorých sa pravé nachádza. Tak prečo ich potom napísal na kandidátku hádam nečakal že na detektor pôjdu.

Ale na druhej strane to mohol myslieť úplné inak ako prezentoval v médiách. Sofistikovaný krok získať sympatie volič, za predpokladu že už dopredu vedel ako to dopadne s ľuďmi ktorý odmietnu toto podstúpiť.

 

protest gorila z iného pohľadu

05.02.2012

Keď som sa prvýkrát dopočul o proteste gorila, bol som rad že Slováci si nenechajú skákať po hlavách a týmto gestom vyjsť do ulicu ukážu svoj záujem o svoju krajinu a prejavia nesúhlas s tím čo je na slovenskej politickej scéne podľa občanov samozrejmosť. Hovoríme o rozkrádaní štátneho majetku a korupcii ale po čase sa na tento protest pozerám inak… Prvá [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4820x
Priemerná čítanosť článkov: 2410x

Autor blogu

Kategórie

Archív